Váš specialista
na pronájmy bytů v Brně
Menu

Reference nabízejících klientů

Budeme velice potěšení, když nám napíšete, jak jste byli spokojeni se službami naší realitní kanceláře BRAVIS REALITY.

Úspěšná a solidní realitní kancelář se pozná podle spokojeného klienta.
Po celou dobu se držíme hesla SPOKOJENÝ KLIENT JE PRO NÁS TOU NEJCENNĚJŠÍ VIZITKOU.

Přidat referenci
František Vašulín 11. 11. 2018
S realitní kanceláří BRAVIS REALITY jsem spolupracoval poprvé a to na základě doporučení. Byl jsem příjemně překvapen profesionálním přístupem makléřky paní Zuzany Župkové. Vše proběhlo rychle a bez problému. Děkuji a budu se těšit na další spolupráci.
Kristyna K 10. 11. 2018
Perfektni spoluprace, a profesionalni pristup. Pani Zupkova vzdy pratelsky pomohla vyresit situace v ramci meho pronajmu. Mohu vrele doporucit. Tym Bravisu nikdy nezklame. Dekuji.
Jana Chmelová 9. 11. 2018
Společnost Bravis mi pronajala nemovitosti už po třetí , na jinou realitní kancelář se při pronájmu svých nemovitostí už neobracím. Paní Župková je rychlá a spolehlivá a musím říct, že mi našla vždy kvalitní nájemníky. Většinou jde o cizince a jsem maximálně spokojena, jak s placením nájmu tak s péčí o byt. Paní Župková flexibilně reaguje a je vstřícná, když je potřeba udělat změny ve smlouvě apod. Mohu jen doporučit!
Antoskova 9. 11. 2018
Pani Zupkove dekuji za bezproblemove pronajmuti bytu a ocenuji jeji vyborne komunikacni schopnosti, velke pracovni nasazeni a vysokou miru empatie
Věra Vinklerová 7. 11. 2018
Paní Župkové děkuji za výborně odvedenou práci, ochotu a profesionální přístup. Nájemní smlouvy a podklady měla vždy operativně připravené a předání bytů nájemcům proběhlo bez problémů. Mohu ji všem vřele doporučit.
Daniela Hamplová 19. 9. 2018
Na RK Bravis jsme se s důvěrou obrátili již potřetí a opět jsme byli velmi spokojeni. Paní Zuzana Župková zajistila ve velmi krátké době pronájem našeho bytu včetně právního servisu i komunikace se zahraničními zájemci. Ceníme si jejího osobního a operativního přístupu i cenných rad a doporučení. Děkujeme, a přejeme hodně dalších spokojených klientů nejen paní Župkové, ale i celé kanceláři :-). Vaše služby budeme doporučovat.
Radek Ustohal 19. 9. 2018
Děkuji paní Zuzaně Župkové za perfektně odvedenou práci.R.U.
Pavel 13. 8. 2018
Profesionální a ochotný přístup při pronájmu nemovitosti.
Dvořák Tomáš 23. 4. 2018
Profesionální přístup při pronájmu bytu. Děkuji a vřele doporučuji.
Zdeněk Klimeš 20. 3. 2018
Velmi dobrá spolupráce a spokojenost se zajištěním pronájmu bytu. Profesionální přístup, připravenost všech dokumentů, o nic jsem se nemusel starat. Doporučuji a těším se na další spolupráci.
Přidat referenci